Warning: Table './bohnmichael_helsingoer/cache_page' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://xn--helsingrportal-wqb.dk/aggregator/sources/10' in /home/www/xn--helsingrportal-wqb.dk/includes/database.mysqli.inc on line 128

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/xn--helsingrportal-wqb.dk/includes/database.mysqli.inc:128) in /home/www/xn--helsingrportal-wqb.dk/includes/bootstrap.inc on line 636

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/xn--helsingrportal-wqb.dk/includes/database.mysqli.inc:128) in /home/www/xn--helsingrportal-wqb.dk/includes/bootstrap.inc on line 637

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/xn--helsingrportal-wqb.dk/includes/database.mysqli.inc:128) in /home/www/xn--helsingrportal-wqb.dk/includes/bootstrap.inc on line 638

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/xn--helsingrportal-wqb.dk/includes/database.mysqli.inc:128) in /home/www/xn--helsingrportal-wqb.dk/includes/bootstrap.inc on line 639
Computerworld: Seneste om teknologi |  

Computerworld: Seneste om teknologi

warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/xn--helsingrportal-wqb.dk/includes/database.mysqli.inc:128) in /home/www/xn--helsingrportal-wqb.dk/includes/common.inc on line 148.
Syndicate content Teknologi
Updated: 14 hours 44 min ago

James Bonds legendariske spiontjeneste kaster sig i armene på Amazon: Nu skal Storbritanniens dybeste hemmeligheder skal bo hos AWS

Tue, 10/26/2021 - 14:59
De britiske efterretningstjenester vil have større og hurtigere udbytte af hemmelighederne. Det skal ske med avanceret data-analyse og kunstig intelligens på et såkaldt high security cloudsystem hos AWS.
Categories: IT

Ingen innovation uden stærke processer: Kreativitet kræver faste rammer

Tue, 10/26/2021 - 08:40
Klumme: Det er som oftest ret let at få ideerne på bordet. Udfordringen er at at få ryddet ud i dem ud i dem på en organiseret måde og at fejle fremad, til man til sidst står med de allerbedste use cases.
Categories: IT

Microsoft: Rusland er i gang med nyt kæmpe hackerangreb mod USA

Mon, 10/25/2021 - 13:24
Ruslands efterretningstjeneste er godt i gang med en ny hacker-drevet kæmpekampagne rettet mod amerikanske organisationer og virksomheder, advarer Microsoft. Angrebet er “meget stort og pågår.”
Categories: IT

Manglende planlægning og commitment: Når den agile tilgang for udvikling tager overhånd

Mon, 10/25/2021 - 11:01
Klumme: Agil udvikling vinder større og større udbredelse, og selv om det absolut kan bidrage til en bedre og mere smidig udviklingsproces, kan det også føre til udfordringer. Konsekvensen kan være, at der mangler planlægning, forudsigelighed og commitment til, hvornår hvilke projekter er klar til lancering. I stedet kan det blive et ensidigt ’det arbejder vi på i dette sprint’-fokus.
Categories: IT

Test: HP Zbook 15 er til dig der vil have en næsten ny processor og et gammelt design

Fri, 10/22/2021 - 14:58
Computerworld tester: HP ZBook Create G7 gemmer en potent og tunet processor under sit konforme udseende. Bare husk it-afdelingen på, at modellen fortjener en 4K-skærm.
Categories: IT

Nu fungerer Windows 11 optimalt med AMD-processer: Se hvilke chip-typer, der er omfattet af løsningen

Fri, 10/22/2021 - 10:44
PC-brugere med en AMD-processer er blevet advaret mod at hente Microsofts nyeste styresystem Windows 11. Løsningen ser dog ud til at være fundet, så maskiner med AMD's processer også kan få glæde af det nye styresystem.
Categories: IT

Masser af amerikansk højteknologi godkendt og solgt til Huawei trods forbud

Fri, 10/22/2021 - 07:35
Amerikansk højteknologi for milliarder er solgt til Huawei og den kinesiske chipproducent SMIC, selv om selskaberne er på den sorte liste.
Categories: IT

Microsoft åbner for test af Android-apps via Windows 11

Thu, 10/21/2021 - 12:49
Microsoft tillader nu Windows 11-testere at prøve Android-apps. Tjek her, hvem der kan få lov til at teste applikationer fra Android.
Categories: IT

IBM’s gamle forretningsben gav sløv omsætning i tredje kvartal

Thu, 10/21/2021 - 06:59
IBM fik en del færre ordrer i tredje kvartal til sin gamle infrastruktur-forretning, som snart udskilles i ny enhed. Mainframe-forretningen går også skidt, så den samlede omsætning blev mindre end ventet, og aktien faldt i eftermarkedet.
Categories: IT

Domstolsstyrelsen vil bruge 600 millioner kroner på nyt specialudviklet it-system: Skal ersatte 30 år gamle systemer

Wed, 10/20/2021 - 15:24
Supporten af et af Domstolsstyrelsens centrale it-systemer rinder snart ud. Nu vil Domstolsstyrelsen i gang med udskiftning til et nyt it-system - et projekt som vil koste over 600 millioner kroner, lyder det.
Categories: IT

Så meget har hackerne scoret på ransomware: Bitcoins for milliarder af kroner kan forbindes direkte med ransomware

Wed, 10/20/2021 - 11:42
Ransomware er en lukrativ forretning, som hackerne kan score saftige summer på
Categories: IT

Podcasts: Bag om en af historiens vildeste ekspeditioner

Wed, 10/20/2021 - 10:15
I år er det 100 år siden, at Knud Rasmussen og hans fæller drog ud på den 18.000 kilometer lange 5. Thuleekspedition. Her gennemførte man ikke bare verdenshistoriens længste slæderejse, men også en af de mest imponerende videnskabelige indsamlinger af viden om mennesker, livsvilkår og kultur i det barske nord.
Categories: IT

Gartner: Her er de vigtigste it-teknologier for alle CIO’er lige nu - sats på dem og vind over konkurrenterne

Wed, 10/20/2021 - 08:17
Du bør som CIO tage et kig på disse 12 teknologi-typer, som kan komme til at spille en afgørende rolle for din virksomhed i de kommende år, når det gælder om at skabe vækst og effektivisere og lægge afstand til dine konkurrenter.
Categories: IT

Her er Center for Cybersikkerheds tre anbefalinger til danske virksomheder efter SolarWinds-angrebet: "Det er et angreb, som alle der arbejder med it-sikkerhed, bør kende til"

Tue, 10/19/2021 - 15:25
Center for Cybersikkerhed har sat det sidste punktum i en undersøgelsesrapport om det omfattende og ødelæggende SolarWinds-hack. Angrebet bør give anledning til, at alle danske virksomheder og organisationre styrker deres digitale forsvar på særligt tre områder. Tjek dem her.
Categories: IT

Google Pay hænger i bremsen, mens Apple Pay går sin sejrsgang i Danmark ... men Google kan tage revanche

Tue, 10/19/2021 - 14:59
Android-brugere må foreløbig kigge i vejviseren efter at bruge dankortet i Google Pay, og er du kunde i Danmarks største bank, er et Mastercard helt nødvendigt for at betale med Googles løsning. Til gengæld har Apple fundet opskriften på den absolut bedste betalingsoplevelse, mener en analytiker. Men Google kan tage revanche.
Categories: IT

Fire Apple-nyheder, som du måske har overset fra Apples store præsentation

Tue, 10/19/2021 - 14:10
Da Apple præsenterede nye produkter mandag aften, løb den nye Macbook Pro og de nye AirPods med det meste af opmærksomheden. Vi har fundet fire nyheder, som kan være gået under radaren.
Categories: IT

Stod bag Kaseya-angrebet: Nu er den berygtede REvil-hackergruppe selv blevet hacket - alt lukket ned

Tue, 10/19/2021 - 12:40
Den berygtede hacker-gruppe REvil er angiveligt selv blevet hacket. Gruppens portal og datalæk-blog lukket ned.
Categories: IT

YouTube: Masser af uofficielle, flotte og gratis historier fra en galakse langt, langt væk

Tue, 10/19/2021 - 10:22
Star Wars-fans producerer i stigende grad uautoriserede og ofte relativt korte film, hvoraf mange er af imponerende høj kvalitet og rummer rigtig gode historier.
Categories: IT

Power forsøger at blive mere miljørigtig: Går ind på markedet for brugt elektronik

Tue, 10/19/2021 - 07:24
Elektronikkæden Power går nu forsigtigt ind på markedet for køb og salg af brugt elektronik. I første omgang er forventningerne beskedne.
Categories: IT

Her er Facebooks kæmpesatning: 10.000 udviklere skal arbejde på nyt digitalt parallel-univers - her er planen med Facebooks kommende 'metaverse'

Mon, 10/18/2021 - 13:25
Facebook vil hyre op mod 10.000 udviklere til sin nye kæmpesatsning, ‘metaverse.’ Se her, hvad planen er.
Categories: IT