Computerworld: Seneste om teknologi

Syndicate content Teknologi
Updated: 1 day 20 hours ago

Tesla fortsætter vildt ridt mod toppen: Nu er selskabet mere værd end mægtige Volkswagen

Fri, 01/24/2020 - 15:14
Den amerikanske elbilsproducent overhaler den etablerede VW-bilkoncern og er nu klodens nummer to, når det gælder markedsværdi.
Categories: IT

Det nytter ikke noget at gå tøvende til kunstig intelligens og udnyttelse af data: Dataledelse kræver ”all-in”

Fri, 01/24/2020 - 14:40
Klumme: Data, software og kunstig intelligens er det nye sort - også langt uden for it-folkets rækker. Men hvis man skal udnytte potentialet, skal tøvende, distanceret og tvivlende tilgang i ledelsen afløses af ”all-in”.  Vi skal alle lære noget nyt, og vi skal bidrage til at udvikle morgendagens samarbejde mellem menneske og software.
Categories: IT

Microsoft kårer årets bedste danske partnere: Se alle vinderne her

Thu, 01/23/2020 - 23:02
Computerworld var til stede, da Microsoft kårede de bedste partnere for året. Se alle vinderne, da Microsoft slog dørene op for Microsoft Partner Award i hovedkontoret i Lyngby.
Categories: IT

Ny smartphone til hardcore Linux-entusiaster: 150 dollars for en telefon uden styresystem

Wed, 01/22/2020 - 17:16
Ny smartphone bliver med garanti en sjældenhed: Et amerikansk selskab har lanceret en Linux-telefon, som udelukkende er beregnet til udviklere og teknologi-frontløbere med indgående kendskab til Linux. Brugeren skal selv installere sit favorit-styresystem.
Categories: IT

Dansk stjerne-CTO dropper 15-årig international karriere: Vender hjem til fremadstormende dansk softwarevirksomhed

Wed, 01/22/2020 - 11:53
Interview: Pablo Jensen har siden 2005 befundet sig i udlandet i forskellige topstillinger hos Thomson Reuters og senest Sportradar. I foråret sagde han sit job op. Han ønskede at prøve noget nyt og vende tilbage til Danmark. "Det har været en hård stilling. Jeg har boet i Schweiz i syv år og har haft mellem 150 til 250 rejsedage om året."
Categories: IT

Torsdag kårer Microsoft de bedste partnere i Danmark: Se alle de nominerede her

Wed, 01/22/2020 - 10:59
Torsdag aften afholder Microsoft sit store Partner Award-show på sit danske hovedkontor i Lyngby, København. Igennem aftenen uddeler Microsofts danske ledelse 10 priser og hovedprisen som årets bedste Microsoft-partner. "Det er på en eller anden måde en blåstempling af, at man gør noget, der er rigtig set i Microsofts optik," lyder det fra Microsofts partnerdirektør. Her kan du se alle de nominerede partnere.
Categories: IT

"Vi lånte penge til dem, der har leveret bycyklerne til København, men de betalte dem aldrig tilbage, så det er Saxo Banks gave til københavnerne og den grønne omstilling"

Mon, 01/20/2020 - 15:57
Vi lånte penge til dem, der har leveret bycyklerne til København, men de betalte dem aldrig tilbage, så det er Saxo Banks gave til københavnerne og den grønne omstilling.
Categories: IT

Test: Dejlige detaljer og sløje svipsere: Lenovos store Thinkbook-sats virker lidt personlighedsforstyrret

Mon, 01/20/2020 - 14:56
Computerworld tester: Lenovo vil kreere en helt ny kategori af bærbare maskiner med 'Thinkbook'. Resultatet overbeviser kun på visse punkter.
Categories: IT

Tre strategier til at gøre din virksomhed grønnere og mere bæredygtig

Mon, 01/20/2020 - 13:00
Klumme: Kampen mod den globale klimakrise kræver, at alle virksomheder gør deres for det fælles bedste, og med et stigende fokus fra forbrugere, organisationer og regeringer verden over er det vigtigere end nogensinde før. Her er tre råd til, hvordan du giver din virksomhed et bæredygtigt eftersyn.
Categories: IT

Japansk it-konsulenthus håndplukker tre danskere til at lede kæmpe global transformation

Mon, 01/20/2020 - 12:00
Japanske Monstar Lab, der ejer it-konsulenthuset Nodes, har udset sig tre danskere til at stå i spidsen for en global transformation, der skal samle selskabet i et digitalt konsulenthus, der skal konkurrere med de største på markedet. "Vi skal gennemføre en transformation over de næste 12 til 18 måneder," lyder det.
Categories: IT

Ny stor undersøgelse: Hver tredje e-butik vil skifte platform i 2020

Mon, 01/20/2020 - 10:09
En ny stor undersøgelse blandt e-butikker især i Vesteuropa dokumenterer, at hver tredje lige nu er i markedet for at skifte til en ny platform. Undersøgelsen giver også et unikt indblik i hvilke leverandører, der betyder noget på markedet, og hvor mange der bruger egenudviklede løsninger. Og hvilke øvrige teknologier, butikkerne vil investere i. Se tallene her.
Categories: IT

Her er Kim Fournais digitale vinderstrategi for Saxo Bank

Fri, 01/17/2020 - 15:58
Reportage, Digital Vækst 2020: Saxo Bank-stifter- og topchef Kim Fournais var i gavehumør til stor konference på Børsen i København. På under en time serverede han et unikt indblik i Saxo Banks digitale succesopskrift. "Software er faktisk en af de eneste steder, hvor man kan blive ved med at sælge den samme ting uden at komme i fængsel. Det er smart," lød det.
Categories: IT

EU kan være på vej til at forbyde Apples Lightning-stik

Fri, 01/17/2020 - 14:57
Der skal være en fælles ladestandard for smartphones i EU, mener EU-Parlamentet. Derfor kan Apple blive tvunget til helt at droppe Lightning-stikket, der sidden 2012 har siddet på selskabets iPhones og iPads.
Categories: IT

Efter hack af Region Sjælland: Hundredevis af danske virksomheder kan stadig blive ramt af Citrix-sårbarhed - alle bør reinstallere nu

Fri, 01/17/2020 - 12:21
Mandag sendte Center for Cybersikkerhed en advarsel ud om en alvorlig sårbed hos Citrix. Region Sjælland er allerede blevet ramt, men 500 danske virksomheder er fortsat sårbare og bør forvente, at man er kompromitteret, vurderer it-sikkerhedsekspert.
Categories: IT

Nets ramt af nedbrud: Sikkerhedskoder ved handel på nettet når ikke frem

Fri, 01/17/2020 - 11:25
Internethandlen i Norden er lige nu stærkt påvirket af driftsproblemer hos Nets. Sikkerhedskoder sendt pr. sms ved brug af betalingskort når ikke frem til mange af kunderne, så handlerne kan ikke afsluttes.
Categories: IT

TDC skyder gang 5G-projekter i to danske kommuner - udrulningen kan give netværksforstyrrelser de næste uger

Fri, 01/17/2020 - 11:10
TDC og Ericsson går nu i gang med udrulningen af fremtidens 5G-netværk i to danske kommuner på hver sin side af Storebælt. Borgerne vil snart få gavn af det forbedrede mobilnetværk, selvom opgraderingerne kan skabe driftsforstyrrelser de næste par uger.
Categories: IT

Derfor kan mange danske virksomheder ikke bare skifte fra det pensionerede Windows 7 til Windows 10

Fri, 01/17/2020 - 09:50
Flere af landets virksomheder kan ikke bare opgradere fra Windows 7 til 10, lyder det fra selvstændig konsulent i markedet, der peger på, at industri- og produktionsindustrien især kæmper med opgraderingsproblematikken.
Categories: IT

To jyske brødre bag succesfuldt 3D-program lander rekordstort overskud

Thu, 01/16/2020 - 16:42
Aarhusianske Luxion, som brødrene Wann Jensen står bag, har skabt en guldrandet forretning på at sælge 3D-software. Selskabets seneste regnskab viser et rekordstort overskud efter skat på 43 millioner kroner.
Categories: IT

Test af Huawei Freebuds 3: Her slipper Huawei ikke godt fra at efterligne Apple

Thu, 01/16/2020 - 15:32
Huawei skeler tydeligvis til Apples populære Airpods i deres nyeste headset. Det er et ambitiøst produkt, der desværre kommer til kort.
Categories: IT

Google klar til at skrotte alle apps til Chrome-browseren: Stopper supporten inden for to år

Thu, 01/16/2020 - 14:50
Google har netop meldt ud, at apps til selskabets Chrome-browser vil udfases i løbet af de næste to år. Udvidelser til Google Chrome vil dog fortsætte som hidtil.
Categories: IT